Skip links

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Κ21 έχοντας ανιχνεύσει το συστημικό τοπίο το οποίο ταυτοποιείται απο την Αμερικανική πρεσβεία και τις ακροδεξιές και τροτσκιστικές συμμορίες που υποθάλπτει παρεμβαίνοντας στα εσωτερικά της πατρίδος μας, με τους υποψηφίους του και τα μέλη του υποστηρίζει ανεξάρτητους συνδιασμούς για τις περιφερειακές εκλογές.
Ένας τέτοιος συνδιασμός είναι και αυτός του Γιάννη Σγουρού που εντάσσεται στον αγώνα ενάντια στην οικογενειοκρατική ΝΔ του Μητσοτάκη και σε όσους συντήρησαν την Προδοσία της Μακεδονίας και την μνημονιακή κατοχή.
Ο Σπύρος Χατζάρας έλαβε το χρίσμα της συμμετοχής του στον εν λόγω συνδιασμό, ως ιστορικός αντίλαλος του κόσμου του άλλοτε γνήσιου Πατριωτικού ΠΑΣΟΚ .
Αυτό ήταν αρκετό ώστε τα σκυλιά και οι πράκτορες των τροτσκιστικών και ακροδεξιών συμμοριών της πρεσβείας που βρίσκονται καλά αμοιβόμενες εντός των συστημικών ΜΜΕ, να βγούν απο την ρουτίνα τους και να του επιτεθούν, προσέχοντας φυσικά να μην αναφερθούν καθόλου στο ΚΙΝΗΜΑ 21 διότι αποτελεί τεράστιο πρόβλημα η παραμικρή απήχηση μας στους αγνούς ακόμα έλληνες.
Ο αντικειμενικός μας σκοπός επετεύχθη.

ΕΞΕΤΕΘΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΗ. Ακροδεξιοί και Τροτσκιστές έχουν το ίδιο αφεντικό  στις ΗΠΑ.
Εν χορώ, απο κοινού και συντονισμένα, την ίδια μέρα και την ίδια στιγμή, ακροδεξιοί και ακροαριστεροί εξέθεσαν τα ευαίσθητα σημεία τους σε κοινή θέα και εντοπίσθηκαν -ταυτοποιήθηκαν προτού καν κληθούν να συμμετάσχουν απο κοινού  με τον κ. Τσούνη στην ετήσια κιναιδοδρομία.
Και μόνο το άκουσμα του ονόματος ΧΑΤΖΑΡΑΣ τους προκαλέι οργή και τρόμο ώστε άκριτα και ομολογουμένως με επίδειξη βλακείας, να αποκαλυφθούν διαπράττοντας σωρεία ποινικών αδικημάτων δια του τύπου.
Ο Χατζάρας προκαλεί τρόμο όχι διότι εκπροσωπεί το παρελθόν, αλλά μεγάλο μέρος τους ελληνικού μέλλοντος.
Το Κ21 τους ευχαριστεί.
Ζητάμε ΕΜΕΙΣ απο τον Σπύρο Χατζάρα να αποσυρθεί απο το ψηφοδέλτιο του Ι. Σγουρού, διότι η ευγένεια του ιδίου του Σγουρού  δεν του επιτρέπει να το ζητήσει ο ίδιος.

Θωρούμε ότι ο Σπύρος Χατζάρας πρέπει  ασχοληθεί αποκλειστικά με την ποινική δίωξη των εν λόγω ανθρώπινων παρατράγουδων που ταλανίζουν τα αυτιά και τα μάτια του απλού έλληνα με την καριέρα που κάνουν επι δεκαετίες στην υπηρεσία ξένων και εχθρικών προς το λαό σκοπών.

Ταυτόχρονα   ο Ι. Σγουρος ο οποίος δεν έχει πρόσβαση στα ΜΜΕ, κατ αυτόν τον τρόπο  δεν θα  αντιμετωπίσει ακόμα ένα εμπόδιο εξ αιτίας της υπαγωγής αυτών των μέσων στις εντολές της Πρεσβείας των προβληματικών κιναιδοδρόμων φίλων του παρατράγουδου Κασσελάκη και θα διευκολυνθεί στην προεκλογική του εκστρατεία.
Το Κ21 θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε αντιμητσοτακικό συνδιασμό όπως του Ι. Σγουρού και του Φίλιππου Καμπούρη με τα μέλη και τους υποψηφίους του.
Ζητάμε να μαυρίσετε τους συνδιασμούς που ανερυθρίαστα ανήκουν στους προδότες που υπέγραψαν την συμφωνία των Πρεσπών όπως του Ιωακειμίδη.
Ζητάμε απο το Ποντιακό στοιχείο και τον ελληνικό λαό να μαυρίσει αυτούς που εστράφησαν εναντίον της Μακεδονίας υπογράφοντας στις Πρέσπες και αυτούς, που ενώ είναι κυβέρνηση, συντήρησαν την εν λόγω προδοσία και που εμφανίζονται με υποψήφιους όπως ο Χαρδαλιάς στην θέση του Πατούλη.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο.

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ 

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

Για το ΚΙΝΗΜΑ 21

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πλοίαρχος Ζώης Κ. Μπέχλης

Στρατιωτικός Ιατρός

🍪 Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σου.