Skip links

21 Σημεία

21 Σημεία που εκπροσωπούν το Κίνημα 21

21 Σημεία

 1. Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
 2. Αποδέσμευση της Ελλάδος απο τους ξένους τοκογλύφους (μνημόνια, δανειακές συμβάσεις). Απαιτούμε το κατοχικό δάνειο ύψους 350 δις που είναι ισόποσο με το χρέος της σκλαβωμένης οικονομικά πατρίδος απο την Δημοκρατία της Γερμανίας.
 3. Οι έλληνες έχουν προτεραιότητα σε όλες τις υπηρεσίες και δημόσιες παροχές
 4. Ελεγχος και κατάσχεση των περιουσιών όλων εκείνων των πολιτικών που αύξησαν την περιουσία τους απο το 1967 εως σήμερα ενώ η Ελλάς πτώχευε και παραπομπή στην δικαιοσύνη όσων καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, εδέχθησαν μνημόνια και άφησαν αφύλαχτα τα συνορά μας.
 5. Το νερό, το ρεύμα και η υγεία δεν είναι εμπορεύματα αλλά εθνικά και κοινωνικά αγαθά.
 6. Εθνικοποίηση των συστημικών τραπεζών και διαγραφή του ιδιωτικού χρέους όλων των φτωχών Ελλήνων δανειοληπτών που αδυνατούν να το αποπληρώσουν.
 7. Κρατικός έλεγχοςστις στις τιμές βασικών αγαθών και φαρμάκων, ώστε όλοι οι Έλληνες να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά
 8. Θέσπιση φορολογίας 10% για όλες τις υπάρχουσες και νέες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
 9. Κατάργηση των συνθηκών Δουβλίνο 1, 2 και 3 που μετέτρεψαν τη χώρα σε προορισμό αλλοφύλων.
 10. Επανέλεγχος όλων των ιθαγενειών και υπηκοοτήτων που δόθηκαν τα τελευταία 30 χρόνια και διαχωρισμός της υπηκοότητας από την ιθαγένεια όπως ίσχυε παλαιότερα.
 11. Θεσμοθέτηση ελάχιστου μισθού 800€, κατάργησης της ελαστικής εργασίας και κάθε αντιεργατικού μέτρου που έλαβαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις μέχρι σήμερα καθώς και κατάργηση των διπλών και τριπλών συντάξεων και επιβολή κατώτατης εθνικής σύνταξης 650€ και ανώτατης 1600€
 12. Κατάργηση του δικαιώματος υιοθέτησης παιδιών από τους ομοφυλόφιλους καθώς και του συμφώνου συμβίωσής τους.
 13. Συνταξιοδότηση κάθε Έλληνα φορολογούμενου στα 35 χρόνια εργασίας και κάθε Ελληνίδας μητέρας με πάνω από δύο τέκνα στα 20 χρόνια.
 14. Ισοβία δεσμά (και όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια) στους δράστες ειδεχθών εγκλημάτων και θανατική ποινή  στους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών.
 15. Έξοδος της Ελλάδας από αυτή τη γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση εάν η ΕΕ δεν προσαρμοσθεί στις εθνικές μας απαιτήσεις.
 16. Απαγόρευση συμμετοχής σε εκλογές όσων ήταν βουλευτές και των συγγενών τους απο το 1974 εως και σήμερα.
 17. Ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και εξόρυξη των υδρογονανθράκων από το ελληνικό κράτος με ταυτόχρονο διαμοιρασμό μερίσματος σε κάθε Έλληνα πολίτη.
 18. Έκδοση άτοκου στεγαστικού δανείου και εξασφάλιση της πρώτης κατοικίας σε κάθε Έλληνα πολίτη με εισόδημα κάτω από 35000€
 19. Δικαίωμα οπλοκατοχής και οπλοχρησίας για κάθε Έλληνα ψυχικά υγιή με στόχο την υπεράσπιση του οικογενειακού και οικιακού ασύλου, εντός της οικίας και κατάργηση κάθε ποινικής δίωξης για τη νόμιμη αυτοάμυνα.
 20. Επαναπροώθηση στις χώρες τους όλων των παρανόμα εισερχομένων προσώπων στην πατρίδα μας, επανέλεγχος όλων των αδειών ασύλου που δόθηκαν τα τελευταία30 χρόνια καθώς και απαγόρευση της δράσης όλων των ΜΚΟ σε ελληνικό έδαφος.
 21. Θα ακολουθηθεί πολιτική που θα καταστήσει την Ελλάδα αυτάρκη σε είδη πρώτης ανάγκης (φαγητό, φάρμακα κλπ.) και θα οδηγήσει στην δημιουργία μέσης και βαριάς βιομηχανίας.

🍪 Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σου.