Skip links

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Όπως ακριβώς έχουμε προβλέψει και στην πρώτη νόθα εκλογική διαδικασία αλλά και στην δεύτερη, η πορεία που έχει επιλεγεί για το Έθνος εν απουσία του, είναι η εφαρμογή της ηλεκτρονικής ταυτότητας με εξέλιξη σταδιακά σε τσιπάρισμα του σώματος, επιβολή εμβολιαστικής δικτατορίας ,ο έλεγχος των συναλλαγών με το νέο ηλεκτρονικό Ευρωπαικό νόμισμα και φυσικά η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ως μια συνέχεια της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ.

Είναι απολύτως σαφές πως δεν συνηγορούμε κάτω απο οποιαδήποτε πρόφαση εκσυγρονισμού, στην χρήση μεθόδων που μπορεί ακόμα και αν είναι έγκυρες επιστημονικά, να χρησιμοποιούνται απο γνωστά κέντρα με στόχο το μοναδικό πρόσωπό μας, την ελευθερία μας και Την Πίστη μας αλλά και την υπαρξή μας ως Έθνος ανάμεσα στα Έθνη που Ο Θεός έχει ορίσει και η Ιστορία έχει καταγράψει.

Το ΚΙΝΗΜΑ 21 δια της πρώτης του διακαναλικής εμφάνισης, έχει τονίσει την διαρκή προδοσία τόσο στα μνημόνια όσο και στην Προδοσία των Πρεσπών, που είναι ακόμα σκληρότερη αν αναλογισθεί κανείς ότι με την δυνατότητα της κλιμακωτής παραίτησης όσων βουλευτών διαφωνούσαν, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί και τα δύο.

Ασχέτως της ποιότητας των εκπροσώπων βουλευτών όλων των κομμάτων, πιστεύουμε ότι για όλους, πολλώ δε μάλλον για τους αυτοπροσδιοριζόμενους ως Πατριώτες, Ορθόδοξους κλπ. υπάρχει στην καρδιά τους το σημάδι της πίστης Στον Ιησού Χριστό και της ταυτότητας του Ελληνικού Έθνους και της Φυλής μας.

Αυτή η Πίστη και αυτό το Αίμα είναι που μπορεί να προβάλει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, να ακυρώσει τα σχέδια των στοών και της Νέας Τάξης.

Καλούμε όσους είναι Βουλευτές απο οποιοδήποτε κόμμα, αρχικά, να οργανωθούν σε δράση κλιμακωτής παραίτησης ανα 29 μέρες, κλείνοντας το κοινοβούλιο νόμιμα, ευαισθητοποιώντας τον κόσμο και φέρνοντας τους πολιτικούς πράκτορες της Νέας Τάξης, έναντι των επικίνδυνων ευθυνών τους.

Το ΚΙΝΗΜΑ 21 είναι Εθνικό και η θα συνετισθούν οι βουλευτές προς την ορθή πορεία του Έθνους ή αργά η γρήγορα ο λαός θα τους ακυρώσει και θα αναληφθεί η εξουσία απο αυτούς που επιμένουμε να συνεχίζουμε τον Αγώνα που άρχισε 200 χρόνια πρίν για την,

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ με την Πίστη στον Ένα και Μοναδικό Θεό μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Για το Έθνος και το ΚΙΝΗΜΑ 21

Ο Πρόεδρος

Πλοίαρχος

Ζώης Κ. Μπέχλης

🍪 Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σου.