Skip links

Όχι κα Μπακογιάννη ο στόχος μας δεν είναι αυτός

Όχι κα Μπακογιάννη, στόχος μας δεν είναι η ένταξη στην ελληνική κοινωνία άλλων εθνοτήτων

Η κ.Ντόρα Μπακογιάννη με τις αντινατιβιστικές δηλώσεις της και την παρέμβασή της σε εκπομπή σε σχέση με την επίλυση του δημογραφικού της χώρας δι εποικισμού, με ιδιαίτερο θράσος που, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία άλλωστε, ότι προκύπτει από την νομική αίσθηση ακαταδίωκτου, του οικογενειακού ακαταδίωκτου, παραβιάζει πρωτίστως το 1 άρθρο του ελληνικού και όχι ελλαδικού Συνάγματος.

Γιατί:

1.Tο πολίτευμα της Eλλάδας είναι Προεδρευόμενη Kοινοβουλευτική Δημοκρατία.

2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.

3, Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Η κ.Ν.Μπακογιάννη εμφανίζεται όμως με τις δηλώσεις της να ασκεί τις εξουσίες της υπέρ άλλων λαών και άλλων εθνών.

Το σύνταγμά μας είναι νατιβιστικό, αναφέρεται στους Έλληνες ιθαγενείς και αυτόχθονες ήδη από το πρώτο του άρθρο και το κράτος μας υπάρχει για να υπερασπίζεται αυτούς και ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ.

Η κ.Ν.Μπακογιάννη σε ένα κρεσέντο επιθετικότητας στους Έλληνες, αρχικά τους απειλεί ότι θα τους φέρει άλλους λαούς και έθνη για να τους ενσωματώσει στο κράτος και στην συνέχεια προβαίνει σε αναλήθειες περί ενσωμάτωσης Αλβανών, δηλαδή απώλειας της εθνικής συνείδησης ενός άλλου έθνους, υβρίζει δηλαδή και τους Αλβανούς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία άλλωστε ότι η κ. Μπακογιάννη, Μητσοτάκη κλπ χρησιμοποιεί έναν συμπαθή Νιγηριανό, που για πολιτικούς λόγους τον έχουν καταστήσει πολιτικό εμπόρευμα , στην κυριολεξία βιάζει και αυτή ΞΑΝΑ τους λόγους του νατιβιστού Έλληνα Ισοκράτη και μας ενημερώνει ότι ως Έλληνες θα μας εξαφανίσει δια της αφομοίωσης με ξένα έθνη.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία άλλωστε, ότι οι εν λόγω εχθρικές προς το ελληνικό Έθνος και ελληνικό λαό απόψεις, είναι προϊόντα ενός διευρυμένου πολιτικού ορθού.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία άλλωστε, ότι η κυρία αυτή, που μας προκαλεί για δεκαετίες επαναφέροντας τον όρο οικογενειοκρατία στην πολιτική, έχει διαβάσει το Σύνταγμα και εν γνώσει της το αγνοεί.

Το Σύνταγμα λέει ξεκάθαρα ότι οι εξουσίες, όπως και αυτή του Βουλευτού (και όλων), πηγάζουν από τον ζώντα λαό που ψήφισε για το Σύνταγμα, δηλαδή τους Έλληνες και για τον λαού και το έθνος

Δηλαδή τι θέλει να μας πει η ταυτισμένη με την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα, βάσει αρχαιότητος βέβαια, ότι θα έρθουν εδώ 1.000.000 Τούρκοι, θα γεννήσουν τα παιδιά τους στην χώρα μας και θα απαιτήσει αντισυνταγματικά να τους εντάξουμε και να τους δώσουμε ψήφο;;; Δεν υπάρχει αμφιβολία, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία άλλωστε, ότι περνά τους  Έλληνες για ηλίθιους.

Επίσης, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία άλλωστε, ότι επίλυση του δημογραφικού δεν είναι ανανέωση του εργατικού δυναμικού μιας εταιρείας και το έθνος δεν είναι επιχείρηση για να κερδίζουν κάποιοι χρήματα.

Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία άλλωστε, ότι το δημογραφικό είναι θέμα επιβίωσης του έθνους και όχι ευκαιρία επέκτασης άλλων εθνών και άλλων λαών πάνω στο πτώμα της Ελλάδος.

Για να μην επαναλάβουμε πως, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία άλλωστε, οι βουλευτές… είναι… οι βουλευτές. 

Σίγουρα και δεν δεν υπάρχει καμία αμφιβολία άλλωστε. Η συγκεκριμένη στάση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και προδοσία από πολλούς αληθινούς Έλληνες πατριώτες.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία άλλωστε, ότι η οικογενειοκρατική ολιγαρχική νοοτροπία στην χώρα μας, την κάνει να νοιώθει ακαταδίωκτη στην παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος.

Η κ Μπακογιάννη ασκεί τις εξουσίες που ο λαός έδωσε υπέρ άλλων λαών και άλλων εθνών… αν αυτό δεν είναι κατάλυση του Συντάγματος τότε τι;
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία άλλωστε, ότι θα μπορούσαμε να ανεχθούμε ως έλλειψη μόρφωσης και κλασσικής παιδεία την παραποίηση των λόγων του Ισοκράτη, αλλά οι επιλογές μόρφωσης είναι προσωπική υπόθεση, η τήρηση του Συντάγματος όμως μας αφορά.

Θεωρώ ότι ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας , ο οποίος, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία άλλωστε, ότι είναι και πολιτικός συνεχιστής του αειμνήστου Ευάγγελου Αβέρωφ, νατιβιστού Έλληνα, θα έπρεπε ήδη από την θεσμική του θέση να καλέσει στην τάξη όχι μόνον αυτή αλλά και όλους όσους συμμετέχουν στην επίθεση στους Έλληνες, μαζί και τον κ. Μητσοτάκη και φυσικά να υπερασπιστεί το ΣΥΝΤΑΓΜΑ που αποτελεί ασπίδα του ελληνικούς έθνους.

Η Μπακογιάννη – Μητσοτάκη – Κούβελου, για την οποία δεν υπάρχει καμία αμφιβολία άλλωστε, ότι  μας έχει συνηθίσει σε αντινατιβιστικά μηνύματα όπως και ο αδελφός της το ίδιο και ο αποτυχημένος δήμαρχος υιός της, πως είναι η ώρα να καταλάβουμε πολύ καλά ότι όλοι αυτοί κινούνται ενάντια στο Σύνταγμα και να προχωρήσουμε στην ΑΛΛΑΓΗ υπέρ της λαϊκής κυριαρχίας και του έθνους.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία άλλωστε, ότι έρχεται η στιγμή της αλήθειας, που θα λυτρώσει το ΕΘΝΟΣ μας από όλους αυτούς που ως τώρα εκρύπτοντο πίσω από ιδεολογηματα…

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία άλλωστε ότι το μίσος στους ιθαγενείς Έλληνες, στους αυτόχθονες του ελληνισμού και η παραβίαση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ από τον οιονδήποτε, (ούτε οι βασιλείς δεν τολμάν κάτι τέτοιο ) δεν αποτελεί πολιτική επιλογή, αλλά ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία άλλωστε!

Ζώης Μπέχλης, Πρόεδρος του Κινήματος 21

Leave a comment

🍪 Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σου.