Skip links

Δελτίο Τύπου 7. Ο ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΚΙΝΗΜΑ 21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

(ΕΛ. ΛΥΣΗ-ΝΙΚΗ-ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ )

Η παρούσα επιστολή θα ταχυδρομηθεί σε χιλιάδες διευθύνσεις και σκοπός της είναι να σας ενημερώσει όχι για κάτι που δεν γνωρίζετε, αλλά να σας επιστήσει την προσοχή στο ότι το γνωρίζουμε και εμείς.

Ο λόγος αφορά την ψήφιση και την στήριξη του παραφύσει νόμου των ΛΟΑΤΚΙ που παραδίδει ανήλικα στην ανωμαλία, αλλά και καθιστά νομικά και όχι φυσικά, αποδεκτή την εν λόγω διαταραχή.

Ο νόμος αυτός επιβλήθηκε απο την αμερικανική πρεσβεία και όλα τα κόμματα στην Βουλή τον στήριξαν.

Αυτοί που ψήφισαν υπέρ είναι ξεκάθαροι.

Αυτοί οι οποίοι ψηφίσαν εναντίον, απλά και μόνο συμμετείχαν σε ένα θέατρο.

Αν ήταν ειλικρινώς εναντίον αυτής της αθλιότητος μπορούσαν πολύ απλά, να μπλοκάρουν την ψηφοφορία και να οδηγήσουν την κυβέρνηση σε εκλογές ανα περιφέρεια απλά και μόνο με την παραίτηση ενός βουλευτού τους και των αναπληρωματικών του.

Αναφερόμεθα στα κόμματα πατριωτική απάτη του Βελόπουλου, του Νατσιού και των ψεύδοσπαρτιατών.

Για να είμεθα βέβαιοι για την αποψή μας και επειδή δεν θέλαμε να τους αδικήσουμε, όχι μόνο ανατρέξαμε στο παρελθόν όπου το ίδιο έγινε με την υπόθεση Τσοβόλα, αλλά και ζητήσαμε Νομική Γνωμοδότηση απο τον Συνταγματολόγο κ. Μποτόπουλο, που επιβεβαιώνει τα όσα προκύπτουν απο την απλή ανάγνωση του άρθρου 53 του Συντάγματος και τον εκλογικό νόμο. Το Κίνημα 21 αρχικώς τους προέτρεψε να π΄ραξουν το καθήκον τους. Εισπράξαμε την σιωπή, ενίοτε δικαιολογίες και τελικά και ασύμμετρες επιθέσεις. Μαζί τους ετάχθη όλο το συντηρούμενο απ την πρεσβεία των ΗΠΑ σύστημα των ΜΜΕ.

Το απόλυτο συμπέρασμα είναι η αποκάλυψη, ότι τα εν λόγω κόμματα, αποτελούν μόνον διαχειριστές των ψήφων των πατριωτών, ώστε αυτές να μην οδηγήσουν σε κάποιο ανατρεπτικό αποτέλεσμα ,όπως αυτό που αγωνιζόμαστε εμείς ως ΚΙΝΗΜΑ 21 να επιτύχουμε.

Όπως είδατε, χωρίς πολλές αναλύσεις, με την παρουσία των χριστιανότυπων, πατριδοκάπηλων στην Βουλή και μάλιστα με ισχυρή παρουσία, έχουν περάσει τα πλέον εθνοπροδοτικά και αντιλαικά μέτρα και νομοθετήματα.

Ο σκοπός των εν λόγω κομμάτων είναι να αποκτήσουν κάποια πρόσβαση σε ένα παίγνιο εξόντωσης του έθνους, για το προσωπικό τους κέρδος, θεωρώντας δεδομένο ότι έτσι είναι τα πράγματα και ότι αφού θα υπάρχει και μια αντίδραση  καλό είναι να παίζουν αυτοί τον ρόλο της αντίδρασης εξασφαλίζοντας ότι αυτή δεν θα είναι αποτελεσματική, ακριβώς όπως συνέβη με τα μνημόνια, τον εποικισμό, την Μακεδονία, τις ταυτότητες και τώρα τον νόμο ΛΟΑΤΚΙ.

Το ΚΙΝΗΜΑ 21 είναι αποφασισμένο να επιμείνει στην αντίσταση, επισημαίνοντας όχι μόνο την προδοσία αλλά και την υποκρισία όσων εμφανίζονται να παριστάνουν τους πατριώτες, στην πραγματικότητα όμως όσων με σημαία τον πατριωτισμό επιδιώκουν να πιάσουν μια θέση στο καρέ του παιχνιδιού…

Τώρα οι ίδιοι επιδιώκουν να πάνε στην Ευρωβουλή όχι για να συγκρουστούν και να πολεμήσουν, αλλά για να υφαρπάξουν τεράστια ποσά χρημάτων που θα χρησιμοποιηθούν για τον προσωπικό τους πλουτισμο.

Αναρωτηθείτε…Πόσες φορές τους έχετε ψηφίσει, είναι οι ίδιοι με διαφορετικό όνομα κάθε φορά. Ο στόχος τους είναι να παρασιτούν πάνω στο κορμί ενός εθνούς που αργοπεθαίνει.

Όσες φορές και να τους ξαναψηφίσετε θα συνεχίσουν τα ίδια…ακριβώς όπως εως τώρα.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

Η γνωμοδότηση του Συνταγματολόγου Μποτόπουλου και το ίδιο το Σύνταγμα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και για αυτό έχουν επιβάλει επικοινωνιακή σιωπή και ομερτα.

ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ.

Αν νομίζετε ότι όλα πάνε πολύ καλά και ότι αυτοί οι φαιδροί τύποι κάνουν ότι καλύτερο και θα αλλάξουν τα πράγματα… δεν χρειάζεται να είστε μαζί μας.. πηγαίνετε μαζί τους και δείτε την χώρα και τον εαυτό σας να εξευτελίζεται…

ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΧΙ

ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ

ΚΙΝΗΜΑ 21

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ

ΧΡΗΣΙΜΑ ΛΙΝΚ

  1. ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 
🍪 Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σου.